vrijdag 19 oktober 2007

Het laatste zomergras







Het was even droog, daar moet gebruik van gemaakt worden. Het gras nog een keer maaien. Waarschijnlijk de laatste keer voor de winter.

Het komend weekend de bollen erin en dan zit het werk erop voor een paar maanden. Jammer, want werken in de tuin is puur plezier.



9 opmerkingen:

Anoniem zei

was het maar zo , bij mij begint het blad ruimen en de goten leegmaken , en de bomen zijn lang nog niet kaal .....dus ik ben nog wel even bezig ;)))
fijn weekend .....uhhh in de tuin ?

Anoniem zei

In de winter werk ik ook nog in de tuin, vooral tijdens een zachte winter hou ik het onkruid in de borders bij en knip ik de plantenresten fijn. Gras heb ik gelukkig niet. Je hebt een mooie grote tuin zie ik, genieten is het.

Anoniem zei

Wat een gezellig weblog heb jij toch. Die foto's van dat natte gras spreken mij echt aan. Die geven precies dat gevoel van een mooie late herfstdag.

Anoniem zei

Ik moet ook hoog nodig het gras maaien en de bomen snoeien,maar gelukkig regent hat vandaag en heb ik dus een hele goeie smoes.
fijn weekend, els

Anoniem zei

Ben benieuwd of het de laatste maaibeurt blijkt te zijn...wacht nog maar even met schoonmaken..;-) Heb hier nog wel wat klusjes te doen..maar is leuk!
OT: wat een eenzijdige gedachtengang van huisjeBOOMPJESbeestjes....en 'es' is nog wel zo'n veel voorkomend puzzelwoord...;-))))

someone zei

Yep, het gaat nu echt rustig worden... Eerste vorst dit weekend... Zeggen ze dan... Maar die bollen... Oh help, ik neem het me altijd voor maar ik heb ze nog niet eens besteld...

Anoniem zei

Ben benieuwd of het idd de laatste maaibeurt is!
Hier zijn de bomen ook nog niet helemaal kaal, dus het is iedere dag nog een berg bladeren van het gras halen.
Bollen komen binnenkort ook aan de beurt,
misschien morgen als het droog blijft

Anoniem zei

Ben niet anoniem hoor...haha vergat mijn naam in te vullen

Anoniem zei

Ja het gras is bij ons ook kort maar het blad van de bomen komt in grote kruiwagens naar beneden dwarrelen.
Dus als je uitgewerkt bent in die tuin van je en je verveelt dan kom gerust hier naar toe!